LEPA VEST ZA MEDICINARE U VRANJU: Stižu novčane nagrade za njih i zaposlene u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite

J.S.

19. 12. 2020. u 14:51

LEKARI i medicinske sestre koje je angažovao grad preko projekta, ali su zaposleni u kovid sistemu, kao i zaposleni u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite, primiće do kraja godine po 10 000 dinara, potvrdio je za "Večernje novosti" gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА МЕДИЦИНАРЕ У ВРАЊУ: Стижу новчане награде за њих и запослене у Центру за пружање локалних услуга социјалне заштите

Foto: Novosti

Prema njegovim rečima kada su u pitanju mladi lekari i medicinske sestre oni u ugovorom nisu angažovani za rad u kovid sisteme, ali zbog potreba nakon početka pandemije oni su raspoređeni i kovid ambulantama i bolnicama, tako da do sada nisu imali neke beneficije jer rade u kovid sistemu.

Novac će biti uplaćen i zaposlenima u Centru za prižanje lokalnih usluga socijalne zaštite.

odsećamo da pri ovoj ustanovi radi i Prihvatilište za stara i napuštena lica, kao Sigurna kuća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani