NOVOGODIŠNJI UKRAS VRNJAČKE BANJE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dostupan samo virtuelno

G. ĆIROVIĆ

18. 12. 2020. u 11:03

TURISTIČKA organizacija Vrnjačke Banje predstavila je ovih dana na društvenim mrežama svoj novi, novogodišnji, zasad ipak samo virtuelni ukras koji je u kratkom roku privukao veliku pažnju meštana, kao i gostiju koji su već boravili ili tek planiraju da posete prestonicu domaćeg kontinentalnog turizma.

НОВОГОДИШЊИ УКРАС ВРЊАЧКЕ БАЊЕ ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Доступан само виртуелно

Foto: TO Vrnjačka Banja

- Na ukrasu je stara razglednica Vrnjačke Banje, a ideja našeg marketing tima je da na ovaj način i meštanima i gostima predstavimo kako je nekada izgledala Vrnjačka Banja – kaže Anja Milošević, dizajner u ovdašnjoj Turističkoj organizaciji.

Prema njenim rečima, za samo nekoliko dana turističkim poslenicima se javio veliki broj ljudi zainteresovanih da kupe ovaj ukras.

On će, međutim, za sada ostati dostupan samo virtuelno, a turistički poslenici će se potruditi da u narednom periodu bude i izrađen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)