ODBORNICIMA UPUĆEN PREDLOG BUDŽETA: Ove sedmice čak dva zasedanja Skupštine opštine Paraćin

Z. RAŠIĆ

14. 12. 2020. u 19:13

PARAĆINSKI većnici sa današnje 23. po redu sednice, održane elektronskim putem, uputili su Skupštini opštine na donošenje predlog Odluke o budžetu opštine Paraćin za narednu godinu.

ОДБОРНИЦИМА УПУЋЕН ПРЕДЛОГ БУЏЕТА: Ове седмице чак два заседања Скупштине општине Параћин

Foto: Z. Rašić

Izmenjenu Odluku o lokalnim komunalnim taksama uputili su na javnu raspravu koja je zakazana za 15. decembar u 11 sati, objavljeno je na sajtu te Opštine.

Veće je takođe razmatralo i uputilo odbornicima nacrt Plana detaljne regulacije za potes Stubica Vidikovac, izmene i dopune Odluke o osnivanju Apoteke “Paraćin”, predlog Strategije za unapređenje položaja Roma za period od 2020. do 2024, te nacrt Odluke o socijalnoj zaštiti.

Tokom ove nedelje zakazane su čak dve sednice lokalnog parlamenta koje će, zbog vanredne situacije u Paraćinu, biti održane takođe elektronskim putem. Po redu deveta sednica zakazana je za sutra, a glasanje po tačkama dnevnog reda obaviće se elektronskom poštom, putem imejla, u predviđenom vremenu.

Naredna sednica biće održana već u petak, 18. decembra. Tada će, između ostalog, biti razmatran i predlog opštinske kase za narednu godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOBI BANKA POSTAJE YETTEL BANK