KORONA U LESKOVCU: Još jedna osoba pozitivna na virus

I.M.

24. 09. 2020. u 11:45

PREMA poslednjem izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje u gradu na Veternici zvanično je potvrđen još jedan slučaj oboljevanja od virusa korona, dok je 31 rezultat negativan.

КОРОНА У ЛЕСКОВЦУ: Још једна особа позитивна на вирус

Foto: I. Mitić

Među tim nalazima, koji su stigli iz laboratorije „Vatreno oko Niš“ i niškog Instituta za javno zdravlje, su analize uzoraka 24 osobe iz Leskovca, dok su ostali pacijenti testirani u drugim lokalnim samoupravama Jablaničkog okruga.

Trenutno se iz niške laboratorije „Vatreno oko“ čeka na još 20 rezultata za osobe uzorkovane na ovom području.

U kovid delu leskovačke Opšte bolnice, prema poslednjim raspoloživim podacima, broj hospitalizovanih pacijenata nije promenjen. U Službi za infektivne bolesti leči se petoro ljudi. U prethodna dva dana nije bilo novih prijema ni otpusta, dok su u ponedeljak primljena dva novoobolela. Na terapiji kisonikom su četiri pacijenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)