(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Baba šutirala mače iz sve snage - užasna scena u Nišu

Novosti online

utorak, 15. 09. 2020. u 12:17

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) Баба шутирала маче из све снаге - ужасна сцена у Нишу

Foto: Novosti

U ULICI Triglavska u Nišu jedan građanin je zabeležio nemile scene koje su se dešavale ispred zgrade u kojoj živi.

Kako nam je sam ispričao jedna žena videla je tek omačeno mače i počela da ga šutira.

- To mače je imalo nesreću da dođe do zgrade gde je ova baba sedela na klupi. Radi se o ženi, koja je dan ranije motkom udarala to isto mače. Počela je iz sve snage da ga šutira - kaže nam svedok ovog događaja.

Foto: A. Ilić

Građani koji su se našli u neposrednoj blizini, spasili su mače, koje je primilo terapiju, ali je veretinar rekao da će ostati bez jednog oka. Policija je reagovala na to što se desilo.

Užasnu scenu pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Ivan

15.09.2020. 13:57

Uzas! Nema veze sto se radi o starijoj osobi, ovo ponasanje je za zestoku kaznu. Tako se ovakvi dovode u red. Samo da ne dodje ovo do Levijatana jer su oni poznati po maltretiranju starih osoba pa da se sve pretvori u katastrofu.

GoranGo

15.09.2020. 16:03

Koliko god da želim da vjerujem u dobro u ljudima, kada vidim ovakvo devijatno ponašanje prosto je nemoguće ne odreagivati! Koja bi adekvatna kazna bila za ovakve monstrume? Kad bolje razmislim mislim da je već dovoljno kažnjena, isfrustrirana, nesrećna i podvrgnuta javnom sramu zbog svojih nedjela! Socijalna distanca u ovom slučaju je efektivnija nego kod korone! Jedino što bi joj ovako javno rekao: Sram te bilo godina ženo, ako ti uopšte znaš šta ta riječ znači! Vjerujem da će u ostatku Srbije zaživiti presedan koji se dogodio u Novom Sadu kada je osoba za maltretiranje životinja dobila godinu dana robije!