LEPA VEST ZA LJUBITELJE SEDME UMETNOSTI: Ponovo radi bioskop u Kraljevu

G.Ćirović

30. 08. 2020. u 12:20

POSLE višemesečne pauze zbog pandemije virusa korona, jedini kraljevački bioskop u Multimedijalnom centru „Kvart“, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka, konačno će ponovo otvoriti svoja vrata za ljubitelje sedme umetnosti iz grada na Ibru.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА ЉУБИТЕЉЕ СЕДМЕ УМЕТНОСТИ: Поново ради биоскоп у Краљеву

Foto:G.Šljivić

Kako saznajemo u ovoj ustanovi, publika će već od srede, 2. septembra, moći ponovo da uživa u filmskim ostvarenjima strane i domaće produkcije. Za početak, na repertoaru će se naći “Tenet“ poznatog režisera Kristofera Nolana, naučno-fantastična avantura „Novi mutanti“ i za najmlađe gledaoce „Kapetan Sabljozubi“.

- Naša sala raspolaže sa 248 sedišta, ali će se u skladu sa epidemiološkim merama koristiti samo polovina, odnosno po prejekciji će se najviše prodavati 124 ulaznice. Na raspolaganju posetiocima je svako drugo sedište i to u cik-cak redovima – kaže Bora Tošić, direktor MMC „Kvart“.

Dezinfekcija bioskopske sale obavljaće se pre, posle i između projekcija, dok je publika u obavezi da nosi zaštitne maske. A, početak ponovnog prikazivanja filmova u kraljevačkom bioskopu obeležiće i simbolična akcija koja će sasvim sigurno obradovati pasionirane ljubitelje sedme umetnosti.

- Prva tri dana, dakle u sredu, četvrtak i petak, u terminu od 12 do 14 sati, svi ljubitelji filmova, kolekcionari, kao i naši najmlađi posetioci mogu da dođu i odaberu za sebe besplatni plakat nekog filmskog ostvarenja – naglasio je Tošić, dodajući da su cene ulaznica ostale nepromenjene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna