U AKVA PARKU I POSETIOCI IZ BEOGRADA: Jagodina pokazala da je centar srpskog turizma

V. N.

23. 08. 2020. u 17:43

AKVA park u Jagodini danas je, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, posetilo 6.300 ljudi iz svih krajeva Srbije.

У АКВА ПАРКУ И ПОСЕТИОЦИ ИЗ БЕОГРАДА: Јагодина показала да је центар српског туризма

Foto. Promo

Najviše posetilaca bilo je iz Beograda, zatim Kragujevca, Kruševca, Pančeva, Niša, Novog Sada.

Na parkingu ispred jagodinskog Akva parka bilo je parkirano oko 1.900 automobila iz 59 različitih gradova Srbije.

Pored posetilaca iz čitave Srbije, jagodinski Akva park redovno posećuju i studenti iz svih krajeva Srbije koji studiraju u Jagodini kao i studenti iz Jagodine. Oni već godinama unazad besplatno uživaju u ovom "jagodinskom moru".

Građani Jagodine kupuju mesečne karte po povoljnim uslovima i takođe redovno uživaju u sadržajima Akva parka.

Jagodinski Zooloski vrt je do 16 časova posetilo 1.700 ljudi,kao i jedini Muzej voštanih figura na ovim prostorima. Kao u Akva parku, tako i u Zoo vrtu i Muzeju voštanih figura domaćini su vodili su računa o primeni svih neophodnih epidemioloških mera.

Slike svedoče da je Jagodina definitivno centar srpskog turizma.

Foto. Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

U KIKINDI PONOVO GREJU STANOVE: „Toplana“ uključila kotlove