SVE ZRELO ZA SARADNJU: Direktor SB "Banja Koviljača" i direktor austrijskog fonda PIO

22. 07. 2020. u 18:27

U BEOGRADU održana video-konferencija direktora Penzionog fonda Austrije Vinfrida Pingere i direktora Specijalne bolnice "Banja Koviljača", dr Aleksandra Jokića.

СВЕ ЗРЕЛО ЗА САРАДЊУ: Директор СБ Бања Ковиљача и директор аустријског фонда ПИО

SB Banja Koviljača

Video-konferenciji su prisustvovali i članovi oba tima koji, zbog trenutne epidemiološke situacije, nisu bili u mogućnosti da prisustvuju sastanku planiranom da se održi u Beču. Takođe su u Beogradu bili prisutni i Oliver Hiler, ataše za socijalna pitanja ambasade Austrije i Zoran Panović, direktor Zavoda za socijalno osiguranje Srbije.

- Izražena je obostrana spremnost da se sa ovim pilot projektom između dve državne institucije krene početkom naredne godine -kaže nam dr Jokić.

- Na sastanku su razmotrena sva pitanja, i narednog meseca se očekuje da austrijska strana pošalje nacrt ugovora a da u septembru stigne odgovor SB Banja Koviljača. Potom bi se finalizovao tekst konačnog ugovora i usledilo bi njegovo potpisivanje. Obe strane su se saglasile da je ovo veoma značajan projekat koji treba realizovati, ali da je trenutno najvažnija borba protiv pandemije korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna