INSPEKCIJA ĆE KONTROLISATI SVE: Još jedan grad u Srbiji proglasio vanrednu situaciju

Novosti online

16. 07. 2020. u 14:44

NA sednici Štaba za vanredne situacije koja je održana na otvorenom, uvedena je vanredna situacija u opštini Ruma, koja je na snagu stupila u 13 časova.

ИНСПЕКЦИЈА ЋЕ КОНТРОЛИСАТИ СВЕ: Још један град у Србији прогласио ванредну ситуацију

S. Kostić

Na teritoriji te opštine, 56 osoba je zaraženo koronavirusom.

Donete su i nove preventine mere, kojima se između ostalog, zabranjuju manifestacije, proslave i sve zabave u na kojima se okuplja više od 10 osoba. Sportskim klubovima se zabranjuju treninzi u zatvorenom prostoru.

Inspekcija će kontrolisati da li se u teretanama, frizerskim i kozmetičkim salonima primenjuju preventivne mere. Odlučeno je da radno vreme i dalje bude do 23 časa.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija