NOVE KARTICE PO STAROJ CENI : U ponedeljak u Novom Sadu počinje ovogodišnja biciklistička sezona

S. B.

12. 04. 2024. u 11:09

ZA novu, 14. po redu biciklističku sezonu, koja će startovati u ponedeljak, 15. aprila, vlasnici starih korisničkih kartica trebalo bi da ih zamene za nove korisničke kartice, kako bi mogli da iznajmljuju bicikle. Jer, “NS bajk sistem“ je unapređen i njegovo korišćenje je pojednostavljeno, pa je neophodno zameniti kartice.

НОВЕ КАРТИЦЕ  ПО СТАРОЈ ЦЕНИ : У понедељак у Новом Саду почиње овогодишња бициклистичка сезона

S.B.

U Novom Sadu, inače, ima oko 50.000 biciklista i mreža od 106 kilometara biciklističkih staza.

- Prilikom iznajmljivanja bicikala kartice se više neće ubacivati u automat, već će funkcionisati po „tač sistemu“- kaže Radovan Jeknić, rukovodilac službe u JKP „Parking servis“.- Dopuna korisničke kartice, osim na stanicama, kao i do sada, moći će se dopuniti i elektronskim putem. Zamena starih i izrada novih kartica biće u prostorijama “Parking servisa” na Bulevaru Mihajla Pupina 1, drugi sprat, kancelarija broj 206, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Kupovina i zamena korisničke kartice, može se obaviti i na blagajni Preduzeća u ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 14 do 19 časova i subotom od 9 do 19 časova.

Registracija novih korisnika podrazumeva izradu čipovane kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan, istokao i prošle sezone.

- I ove sezone korisnici mogu da se opredele za sezonsku pretplatu po ceni od 1.100 dinara, odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata. Sezonska pretplata predstavlja najpovoljniju tarifu za registrovane korisnike koji bicikl koriste kao prevoz do posla, fakulteta ili za obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti-kažeJeknić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)