DEČAK KOJI JE POBIO JAGANJCE SMEŠTEN NA PSIHIJATRIJU: Jeziva sudbina naterala ga na strašan čin

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

12. 03. 2024. u 11:49 >> 11:51

MALOLETNI M. Ž. (13), koji je juče po podne sekirom ubio 12 jaganjaca u selu Markovac, kod Vršca, smešten je u Klinički centar Vojvodine, gde će biti obavljeno njegovo veštačenje.

ДЕЧАК КОЈИ ЈЕ ПОБИО ЈАГАЊЦЕ СМЕШТЕН НА ПСИХИЈАТРИЈУ: Језива судбина натерала га на страшан чин

Foto: J. Baljak

Kako je „Novostima“ rečeno u policiji, dečak je odmah nakon počinjenog masakra bio odveden u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Dr Slavoljub Bakalović“ u Vršcu, gde je dobio uput za dalje lečenje u Kliničkom centru.

U Novi Sad je otišao u pratnji radnika Centra za socijalni rad, pod čijim se nadzorom nalazila njegova porodica.

Nezvanično saznajemo da je M. Ž. imao jako teško detinjstvo. Majka ih je napustila, otac je šlogiran, a brat mu je godinama u zatvoru zato što je više puta silovao njihove dve rođene sestre.

Poslednjih godina ova porodica je živela u staroj kući čoveka čije je ovce M. Ž. sada pobio. Jedna od sestara je radila kao čobanica, a i ovaj dečak joj je u tome neretko pomagao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)