BIZNIS-PRIČA INSPIRISALA PARAĆINCE: Motivaciono predavanje napunilo pozorišnu salu (FOTO)

Z. R.

04. 03. 2024. u 13:31

VIŠE od 350 ljudi iz Paraćina i okruženja uživalo je u inspirativnoj večeri na temu preduzetništva koje im je priredio mladi biznismen Nemanja Antić, osnivač jedne uspešne firme iz Novog Sada.

БИЗНИС-ПРИЧА ИНСПИРИСАЛА ПАРАЋИНЦЕ: Мотивационо предавање напунило позоришну салу (ФОТО)

Foto: RISC

Ko je mislio da su mladi nezainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa, prepuna pozorišna sala dokazala je – suprotno.

Prisutni su mogli da čuju „iz prve ruke“ sve o motivaciji u biznisu i o tome kako naći inspiraciju da bi se u privatnom preduzetništvu prokrčio put ka uspehu.

Izuzetno posećeno predavanje organizovao je Regionalni inovacioni startap centar „Paraćin“ (RISC), a kako kažu u tom centru, najpre je bilo planirano da se događaj održi u njihovoj zgradi, ali su lokaciju potom promenili zbog (ne)očekivano velikog broja zainteresovanih da predavanju prisustvuju.

Foto: RISC

Nemanja Antić, predavač

- Nadamo se da su Nemanjina priča i nesebično deljenje znanja o motivaciji i istrajnosti inspirisali bar deo prisutnih da počnu da tragaju za najboljim rešenjima i hrobro pokreću  sopstvene poslovne poduhvate – kaže direktor RISC-a Aljoša Gligorijević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)