NADMETALI SE U KLIZANJU NA LEDU: U Jagodini održano 17. takmičenje u klizanju

Z. GLIGORIJEVIĆ

24. 02. 2024. u 12:45

U EKIPNOJ konkurenciji 17. takmičenja u klizanju na ledu, koje je kruna svake sezone klizanja na ledu na Gradskom klizalištu, koje radi već 19 godina, pobedile su OŠ „Boško Đuričić“ i Elektrotehničko-građevinska škola „Nikola Tesla“.

НАДМЕТАЛИ СЕ У КЛИЗАЊУ НА ЛЕДУ:  У Јагодини одржано 17. такмичење у клизању

Foto:Z.Gligorijević

U pojedinačnoj konkurenciji u raznim kategorijama prva mesta osvojili su: Luka Njegić, Marija Majstorović i Hana Tarnoci, đaci OŠ „Boško Đuričić“, Anđela Anđelković, Matija Pavićević, učenice OŠ „17. oktobar“, Mihajlo Ivanović, Viktor Berić i Klara Janić, đaci OŠ „Goran Ostojić“. U kategoriji srednjoškolaca najbolji su bili učenici Elektrotehničko-građevinske škole „Nikola Tesla“: Andrija Tanasković i Emilija Zlatković.

Foto:Z.Gligorijević

Najbolji su dobili i vredne nagrade, koje je obezbedila Skupština grada Jagodine, koja je organizator takmičenja sa Jagodinskim sportskim savezom “JASSA“.

Foto:Z.Gligorijević

-Zadovoljstvo je učestvovati, a još veće pobediti. Naša škola već godinama unazad pobeđuje, što nije slučajno, jer puno radimo sa decom. Takmičenje je dobro ne samo razvijanja takmičarskog duha, već i zato što deca stiču naviku da se bave sportom i dobro se zabavljaju – ocenila je Bojana Antonijević, nastavnica u OŠ „Boško Đuričić“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?