SLATKIŠI OD DEDA MRAZA SA DVOTOČKAŠA : Novosadski motocilisti vožnjom gradskim ulicama delili paketiće (FOTO)

S. BAJIĆ

30. 12. 2023. u 18:20

HUMANITARNA tradicionalna akcija „Moto Deda Mraz” , u svom 21. izdanju, okupila je danas više od stotinu novosadskih motociklista i njihovih prijatelja iz okolnih mesta.

СЛАТКИШИ ОД ДЕДА МРАЗА СА ДВОТОЧКАША : Новосадски мотоцилисти вожњом градским улицама делили пакетиће (ФОТО)

S.B.

Oni su odeveni kao Deda Mrazovi organizovali jedinstven defile gradskim ulicama i posetili najmlađe u Dečjoj bolnici, Svratištu za decu ulice i Sigurnoj kući.

Momci na žestokim mašinama su mališanima podelili novogodišnje paketiće, obradovali ih druženjem i slatkišima ali i igračkama, društvenim igrama, knjigama i izmamili osmehe najmlađih Novosađana.

Usput, dok su u posebnom režimu i rasporedu paradirali bulevarima, brali su aplauze i pozdrave sugrađana,  a akciju u organizaciji moto kluba „Apostoli- motoristi slobodnog duha“,  zaključili su na centralnom gradskom , Trgu slobode.

- Drago nam je svima što smo i ovaj put obradovali mališane i što je naša akcija brend u gradu i što je poznata i širi se u nekim gradovima u Srbiji.  Učestvovao je veliki broj motociklista  čija je obaveza bila da se obuku u crvena odela deda mraza i doniraju slatkiše. – kaže Zoran Matić, predsednik  udruženja „Apostoli“,  organizator humanitarne vožnje motociklima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)