DEDA MRAZ SE SPUSTIO KONOPCEM SA KROVA I DONEO POKLONE: Članovi GSS obradovali male pacijente u Dečjoj bolnici u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Lj.P.

22. 12. 2023. u 15:22

LICA malih pacijenata u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu juče su ozarili osmesi, kada su ugledali Deda Mraza kako se sa krova zgrade, demonstrirajući svoje veštine, spušta niz konopac do njih, natovaren poklonima.

ДЕДА МРАЗ СЕ СПУСТИО КОНОПЦЕМ СА КРОВА И ДОНЕО ПОКЛОНЕ: Чланови ГСС обрадовали мале пацијенте у Дечјој болници у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO:Lj.P.

Članovi Gorske službe spasavanja, centra Novi Sad, obučeni u kostime Deda Mraza, dočekali su svog kolegu, a onda su udruženim snagama prionuli na podelu paketića.

Niz nekoliko metara dugo uže, među male pacijente, sa krova dečje bolnice spustio se Deda Mraz Aleksandar Stajić, član GSS, sa džakovima punim paketića.

Jagoš Golubović, član Gorske službe spasavanja, centra Novi Sad, inače lekar, kazao je da je ovo već druga godina da na ovaj način malim pacijentima dele novogodišnje paketiće, i izrazio želju da to postane tradicija.

- Uz pomoć mnogobrojnih sponzora i donacija članova GSS, obezbedili smo paketiće za svu decu u Dečjoj bolnici, njih više od 200, a ako bude potrebno još ćemo – kazao je Golubović. - Dečji osmesi i radost što vide Deda Mraza je najlepša satisfakcija za ovo što radimo. Delimo bol ovih malih pacijenata i moji drugari iz GSS i ja na ovaj način želimo da im pomognemo i da ih obradujemo.

Doktor Andrea Đuretić, portparol Dečje bolnice, povodom akcije podele paketića kazala je da se trude da malim pacijentima, ako već moraju da praznike provedu u bolnici, bar na neki način ulepšaju te dane, a momci iz GSS su im izašli u susret da podela paketića bude spektakularna.

BONUS VIDEO - DEDA MRAZ JE MOJE OBEZBEĐENjE: Jelena Karleuša sve totalno iznenadila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)