HUMANOST NAŠE ŽANDARMERIJE: Simbolična pomoć devetočlanoj porodici kod Aleksinca

Novosti onlajn

22. 11. 2023. u 09:20

PRIPADNICI Žandarmerije još jednom su pokazali da su stub stabilnosti i bezbednosti naše države, ali i da pripadnike ove elitne jedinice odlikuje humanost, solidarnost i briga o ljudima.

ХУМАНОСТ НАШЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ: Симболична помоћ деветочланој породици код Алексинца

Foto: Printskrin Instagram/mupsrbije

S obzirom na to da su nesebično spremni da uvek pomognu, pripadnici Odreda Žandarmerije iz Beograda i Niša, koji su na jugu Srbije angažovani na sprečavanju iregularnih migracija, devetočlanoj porodici Zlatić odneli su simboličnu pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica.

Našim žandarmima ostaće zauvek u srcu i sećanju druženje sa sedmoro mališana porodice Zlatić iz Rsovaca.

Kako se na slici koju je objavio MUP Srbije može videti, mališani ne skidaju osmeh sa lica zbog humanosti ovih velikih ljudi.

BONUS VIDEO: PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Pogledajte petu epizodu video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!