PET GODINA ŠKOLE RODITELJSTVA: Dom zdravlja Vršac obeležio mali jubilej

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

18. 11. 2023. u 20:16

ŠKOLA roditeljstva, koja funkcioniše pri Domu zdravlja Vršac, obeležila je pet godina rada.

ПЕТ ГОДИНА ШКОЛЕ РОДИТЕЉСТВА: Дом здравља Вршац обележио мали јубилеј

Foto: Grad Vršac

Tim povodom stručni tim, koji čine pedijatri, ginekolozi, babice i patronažne sestre, održao je predavanje za tridesetak trudnica, koje i inače redovno dolaze na njihove radionice.

-Škola je otvorena 2018. godine u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, sa ciljem da stručnim savetima pomognemo svim bračnim parovima koji se spremaju za najvažniju ulogu u životu, a to je roditeljstvo. Svi znamo da je porodica osnovna ćelija društva i kao takvu moramo da je ojačamo. Ako je porodica jaka, jaka i država i društvo – rekao je dr Borko Minić, direktor Doma zdravlja Vršac.

Radionice se održavaju svakog petka u prostorijama Doma zdravlja, koje su namenski uređene za školicu roditeljstva. Svaki put se obrađuje druga tematika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!