DEČIJA NEDELJA: Deca u kabinetu gradonačelnika Leskovca

I. M.

03. 10. 2023. u 14:25

Tokom „Dečije nedelje“ predškolci iz leskovačkih vrtića tradicionalno posećuju sedište Gradske uprave. Ove godine tu priliku imalo je 90 mališana iz Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ i nekoliko privatnih vrtića.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА: Деца у кабинету градоначелника Лесковца

foto: GU Leskovac

Oni su obišli kabinet gradonačelnika i kancelarije zaposlenih u lokalnoj samoupravi, skupštinsku kao i svečanu salu odnosno mesto gde se venčala većina njihovih roditelja gde su se upoznali sa matičnim knjigama i radom matičara.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je bio opravdano odsutan, pa im je domaćin bila njegova zamenica Lidija Dimitrijević. Deca su imala priliku da sede za radnim stolom prvog čoveka grada, kao i na odborničkim mestima u sali za sednice Skupštine grada.

- Ovo druženje sa vama je unelo radost u naš radni prostor i dan pun obaveza ispunlo pozitivnom energijom i vedrinom. Hvala vam na tome – poručila im je zamenica gradonačelnika.

Mališani su se interesovali za rad lokalnog parlamenta, a imali su i priliku da se glasanjem izjasne o pojedinim pitanjima koja se tiču njihovog budućeg školovanja. Usvojili su i odluku da kada krenu u školu dobiju rančeve poput njihovih drugara koji su ove godine prvi put seli u đačke klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)