BAJKERSKA ATRAKCIJA U PARAĆINU: Moćni dvotočkaši iz cele Srbije na 16. moto-skupu zabavili žitelje grada na Crnici

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 08. 2023. u 06:30

KAKO su i obećali organizatori, paraćinska Turistička organizacija i Moto-klub „White angels“, 16. moto-skup bio je prava atrakcija minulog vikenda, a više stotina motorista iz cele Srbije, pa i regiona, pružili su Paraćincima odličnu zabavu.

БАЈКЕРСКА АТРАКЦИЈА У ПАРАЋИНУ: Моћни двоточкаши из целе Србије на 16. мото-скупу забавили житеље града на Црници

Foto: Z. Rašić

I mlađi i stariji pokazali su da uživaju u pogledu na dvotočkaše svih modela i veličina, a naročitu pažnju, kao i uvek, privukao je defile kroz grad.

Roditelji su prošetali decu u subotu uveče do glavne ulice da uživaju u spektakularnoj vožnji. Bajkeri nisu samo protutnjali, već su i stali, pa su klinci mogli da se slikaju sa njima i da se oduševljavaju bajkerskim akrobacijama koje je priredila nekolicina vozača. Da sve bude bezbedno, pobrinuli su se redari iz „Belih anđela“, a zatim su motoristi nastavili put do kruga nekadašnje kasarne, gde su bili stacionirani.

- Manifestacija je trajala tri dana i ispunila je očekivanja. Paraćinci su mogli da prošetaju do kasarne da pogledaju bajkerski kamp i dešavanja na tom prostoru. A mogli su i da se opuste slušajući odličnu svirku u petak i subotu uveče. U petak je koncert imala grupa „Kerber“, u subotu su nastupile „Neverne bebe“. Bilo je i brojnih predgrupa, tako da je utisak bio kompletan. Za goste sa strane priredili smo turistički obilazak znamenitosti paraćinske opštine. Budući da je vreme poslužilo, posećenost motorista i publike bila je odlična – ističe direktor Turističke organizacije Vladan Vučković.

Zbog loših vremenskih uslova, većina prethodnih moto-susreta u Srbiji bila je prilično slabo posećena i propadali su takoreći, podseća Stanislav Stošić, predsednik MK „White angels“. – U Lazarevcu smo imali peh zbog nevremena i taj skup je prekinut. Na sreću, za minuli vikend najavljeno je da u Paraćinu neće biti kiše. Zbog toga je i odziv bio masovan, a prognoza meteorologa, na našu sreću, ispunila se. 

Igre i koncerti

Boravak u kampu i svi sadržaji za motoriste su bili besplatni, dok se ulazak publike u krug kasarne i na koncerte prvi put naplaćivao. Cena je bila 300 dinara po večeri. Međutim, uz odličnu muziku na ulaznice se niko nije žalio, pa je posetilaca bilo mnogo. Osim u dobroj svirci, publika je uživala u bajkerskim igrama, te u različitim specijalnim iznenađenjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)