NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

BANATSKA BAJKA SVAKE VEČERI: Sedmi put u Zrenjaninu 

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 06. 2023. u 12:31

KULTURNO-zabavna manifestacija Banatska bajka, leto u bašti Gradske kuće, u Zrenjaninu, sedmi put održava se od početka juna, do  27.avgusta, a svakog dana i večeri, posetioci će  imati priliku da uživaju u raznovrsnim programima koji će se održavati u prelepoj bašti Gradske kuće. 

БАНАТСКА БАЈКА СВАКЕ ВЕЧЕРИ: Седми пут у Зрењанину 

KCZ

- Po ustaljenom ritmu, ponedeljak,  petak i subota rezervisani su za  muzičke večeri, utorkom su vinske i pivske priče i degustacije uz muziku, sredom multimedijalni programi, a četvrtkom i nedeljom, programi za decu koji se završavaju projekcijom dečjih  filmova - ističe Bladimir Đurić programski direktor Kulturnog centra u Zrenjaninu, koji je uz Turističku organizaciju grada Zrenjanina, organizator ove manifestacije na kojoj su svi programi besplatni.

Za večeras, sreda 28.jun od 20 časova planirana je promocija Zbornika književnog stvaralaštva sa konkursa Slobodna tema, u četvrtak 29.juna od 18 časova je kreativna radionica "Sovice mudrice" sa Otilijom Buheker Ilić, od 19 radionica centra Todorović, sa dečijim psihologom Tanjom Todorović, a od 21 crtani film Kikoriki i već viđeno.

U petak 30. juna od  19 časova je veče francuskog filma, uz degustaciju francuskih sireva i domaćih vina iz Taraških vinograda, uz koncert vokalne solistkinje Milice Dosković i projekciju filma Pod zvezdama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)