GODIŠNJICA LESKOVAČKE PREDŠKOLSKE USTANOVE: Brinu o najmlađima punih 78 godina (FOTO)

I. M.

02. 06. 2023. u 14:40

LESKOVAČKA Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ svečanom akademijom u Narodnom pozorištu obeležila je 78 godina postojanja i rada.

ГОДИШЊИЦА ЛЕСКОВАЧКЕ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ: Брину о најмлађима пуних 78 година (ФОТО)

foto: GU Leskovac

Za zvanice i roditelje, mališani su sa svojim vaspitačima pripremili priredbu pod nazivom „Beskrajna priča“. Ona je, uz izvanrednu uvežbanost i prelepe kostime, ostavila sjajan utisak dostojan praznika ove ustanove koja vodi brigu o najmlađim Leskovčanima.

Direktorka Olivera Tošić je istakla da je ustanova na čijem je čelu prepoznata u profesionalnoj zajednici Srbije kao model i centar za razvoj predškolske delatnosti u regionu.

- Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja nazvan „Godine uzleta“ u našoj ustanovi se primenjuje od 2020. godine. Tri godine se odvoja proces kroz stručno usavršavanje celokupnog vaspitnog osoblja i rezultati su vidljivi. Dani naše ustanove krunski su dokaz kvaliteta našeg rada. Želeli smo da pokažemo koliko smo otvoreni, radoznali, kreativni, spremni za rad i učenje, istraživanje... Mi smo zajednica koja uči – zaključila je direktorka Tošić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SEDMICA TRI MILIONA EVRA: Vidite izvučene brojeve - šestice veoma izdašne