DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA BORSKOG OKRUGA: Preteći mejlovi stigli na adrese 16 osnovnih škola

S. M. J.

29. 05. 2023. u 10:48

NA adrese više škola u opštinama Negotin, Kladovo, Majdanpek i gradu Bor jutros su stigle dojave o postavljenim bombama.

ДОЈАВЕ О БОМБАМА У ШКОЛАМА БОРСКОГ ОКРУГА: Претећи мејлови стигли на адресе 16 основних школа

Foto: S.M.J.

Dojave o postavljenim bombama poslate su na elektronske adrese osnovnih škola „Vera Radosavljević“, „Branko Radičević“ i „12. septembar“ u Negotinu, kao i osnovnim školama „Pavle Ilić Veljko“ u Dušanovcu i Prahovu.

Dojave o podmetnutim bombama dobile su i osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Kladovu i „Hajduk Veljko“ u Korbovu.

Prema podacima Policijske uprave u Boru, kontradiverzioni pregledi izvršeni su i u tri osnovne škole u Majdanpeku, Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi, kao i u osnovnim školama „Dušan Radović“, „Vuk Karadžić“ „3.oktobar“, „Sveti Sava“, ŠOSO „Vidovdan“ i „Branko Radičević“, kojima je takođe stigao mejl preteće sadržine.

U svim školama su dojave o postavljenim bombama dostavljene na mejl adrese nakon čega su direktori odmah reagovali, obavestili policiju koja je uradila proveru.

Kako saznajemo u Policijskoj upravi u Boru, na teren su odmah izašli pripadnici kontradiverzione ekipe policije koji su izvršili proveru i utvrdili da se radi o lažnim dojavama. Deca su se u međuvremenu vratila na nastavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve