ODRŽANO OKRUŽNO TAKMIČENJE U FUTSALU: Borski okrug u višem rangu predstavljaju učenici iz Negotina, Kladova i Rudne Glave

S. M. J.

31. 03. 2023. u 18:27

U organizaciji Sportskog saveza opštine Kladovo, uz podršku Zavoda za sport i medicinu, u Sportskom centru Karataš kod Kladova održano je okružno takmičenje u futsalu.

ОДРЖАНО ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ФУТСАЛУ: Борски округ у вишем рангу представљају ученици из Неготина, Кладова и Рудне Главе

Foto: S.M.Jovanović

Ekipa Negotinske gimnazije sa trenerom Sašom Lukićem osvojila je prvo mesto na Okružnom takmičenju u futsalu u muškoj konkurenciji srednjih škola.  Drugo mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz  Majdanpeka, a treće Srednje škole Kladovo.

Pobednik u ženskoj konkurenciji je Srednja škola u Kladovu koja je u finalu savladala vršnjakinje iz Negotinske gimnazije, dok je na trećem mestu Tehnička škola u Majdanpeku.

U konkurenciji učenika osnovnih škola, pobednik u kategoriji dečaka je Osnovna škola „Branko Radičević“ iz Negotina koju je trenirao nastavnik Miloš Petković.  Drugo mesto pripalo je OŠ „3. oktobar“ iz Bora, a treće OŠ „Vuk Karadžić“ iz Kladova.

U konkurenciji devojčica prvo mesto osvojila  je ekipa OŠ “Branko Perić” iz Rudne Glave, drugo OŠ “Vera Radosavljević” iz Negotina a treće OŠ „Vuk Karadžić“ iz Kladova.

Dvodnevno takmičenje u futsalu,  u organizaciji Sportskog saveza opštine Kladovo, uz podršku Zavoda za sport i medicinu i Sportskog kampa Karataš, okupilo je više od 200 učenika osnovnih i srednjih škola Borskog okruga.

Prvoplasirane ekipe u kategoriji osnovnih škola nadmetaće se na Međuokružnom takmičenju u Rekovcu 5. aprila, a srednjoškolci će snage odmeriti u Svilajncu 20. aprila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!