BOSA OTVORILA VRATA UBICI? Iz kuće u Apatinu u kojoj je starica (83) zaklana nestao i novac

J. L.

07. 03. 2023. u 22:06

MANjA svota novca, koja je nestala iz kuće, po još uvek nezvaničnim informacijama, bila je motiv svirepog ubistva Bosiljke M. (83) iz Apatina.

БОСА ОТВОРИЛА ВРАТА УБИЦИ? Из куће у Апатину у којој је старица (83) заклана нестао и новац

foto: J.L.

Starica je zaklana u svom domu u Ulici Save Kovačevića u ponedeljak u jutarnjim časovima. Kako su nam potvrdili u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, reč je o razbojništvu sa smrtnim ishodom, što se kvalifikuje kao teško ubistvo.

- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti i pronalaženju počinioca ovog zločina - kažu u Tužilaštvu.

Bosiljka je ubijena nedugo nakon je njena unuka Ivana, sa kojom je odskoro živela, otišla na posao u fabriku.

- Kuća nije obijena, ali je cela ispretumbana, što govori da ubica očigledno nije pronašao onoliko novca koliko je mislio da ima u domu penzionerke. Verovatno je reč o nekome ko ih poznaje ili je čuo da je unuka nedavno prodala kuću i da imaju neki novac - rekla nam je jedna od komšinica. - Tačno je da je prodala kuću, ali ju je delila i sigurno nisu bile ne znam kakve pare. Živele su skromno, imale za ono najosnovnije.

Za staricu kažu da je bila krhka, dobra ženica koju život nije mazio. U proteklih desetak godina izgubila je muža, potom i sina i snaju. Ostala joj je samo unuka.

- Kažu da ima povrede na telu i da se borila sa napadačem. Strašno je to što se dogodilo, a još strašnije ako ga je poznavala i sama mu otvorila vrata - dodaje komšinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)