NAGRADA "31. JANUAR“ DRAGANU STANKOVIĆU: Glumcu Pozorišta "Bora Stanković“ najveće priznanje grada Vranja

J. S.

25. 01. 2023. u 20:12

NA današnjoj svečanoj sednici Skupštine grada Vranja doneta je Odluka o dodeli javnih priznanja "31. januar“ u 2023. godini.

НАГРАДА 31. ЈАНУАР“ ДРАГАНУ СТАНКОВИЋУ: Глумцу Позоришта Бора Станковић“ највеће признање града Врања

Foto: Privatna arhiva

Specijalno javno priznanje "31. januar" biće dodeljeno Draganu Stankoviću iz Vranja, glumcu Pozorišta "Bora Stanković", u vidu diplome i novčanog iznosa od 100.000 dinara.

Karijeru ovog glumca obeležila je predstava "Koštana", gde je glumio Mitketa i odatle mu je ostao i nadimak koji ga prati kroz čitavu karijeru.

Javno priznanje "31. januar“, diplomu i 50.000,00 dinara, dobiće tri osobe. To su Miomir Dejanović, Mi – Dej, učitelj Oosnovne škole "Svetozar Marković", za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnoj delatnosti, uspeh učenika, vanrazredne aktivnosti, osavremenjavanje procesa nastave i druge aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti, Aleksandra Savić, nastavnica Muzičke škole "Stevan Mokranjac“, za izuzetne rezultate u vaspitnoj – obrazovanoj delatnosti, rad sa decom i unapređenje vaspitno-obrazovane delatnosti i Hadži Slobodan Bata Simiću, za izuzetne rezultate na planu očuvanja i zaštite kulturnih dobara i razvoja i unapređenja kulture grada.

Priznanje - diploma biće dodeljena Muzičkoj školi "Stevan Mokranjac", Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek u Vranju i preduzeću "Millennium team", zbog izrade i uspešne realizacije razvojnih projekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)