TRIDESET SEOSKIH KUĆA ZA MLADE PAROVE U SEČNJU: Pomoć doprinela kvaliteta života mladih i njihovih porodica

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

24. 01. 2023. u 18:23

OPŠTINA Sečanj tokom protekle 2022. godine agilno je podržala Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, Ministarstva za brigu o selu i za mlade poljoprivrednike, bračne i vanbračne partnere i samohrane roditelje omogućila kupovinu 30 kuća u opštini Sečanj, u vrednosti 33,5 miliona dinara.

ТРИДЕСЕТ СЕОСКИХ КУЋА ЗА МЛАДЕ ПАРОВЕ У СЕЧЊУ: Помоћ допринела квалитета живота младих и њихових породица

 S. Mladenovski

Najviše kuća na području ove male Srednjobanatske opštine kupljeno je u selu Boka, ukupno osam, u mestu Jaša Tomić šest, Konaku četiri, Neuzini i Jarkovcu po tri, Krajišniku i Šurjanu po dve i po jedna kuća u selima Sutjeska i Banatska Dubica.

- Po istom programu tokom 2021. godine u našoj opštini je kupljeno 27 kuća ukupne vrednosti 26,5 miliona dinara, što je dokaz da rastemo i da ova akcija itekako ima smosla - naglašava Nebojša Meljanac, predsednik opštine Sečanj, uz napomenu da je ova pomoć itekako doprinela poboljšanju kvaliteta života mladih i njihovih porodica i da oni nisu skrivali veliko zadovoljstvo, kao i da je interesovanje za kupovinu seoskih kuća sada još veće i izraženije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)