HUMANI FUDBALERI: Odrekli se nagrade sa turnira, novac uputili Stefanu (11) ranjenom na Badnji dan (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

16. 01. 2023. u 18:33

DESETI jubilarni Zimski turnir u malom fudbalu u Zrenjaninu završen je lepom i humanom porukom koju su poslali igrači treće i četvrtoplasirane ekipe u seniorskoj konkurenciji, koji su se odrekli novčane nagrade i čeka na 50 hiljada dinara, uputili na Kosovu, jedanaestogodišnjem Stefanu Stojanoviću, koji je ranjen na Badnji dan.

ХУМАНИ ФУДБАЛЕРИ: Одрекли се награде са турнира,  новац упутили Стефану (11) рањеном на Бадњи дан (ФОТО)

Zimski turnir u malom fudbalu Zrenjanin

Oko tri hiljade gledalaca, koji su pratili finalne utakmice, aplauzom su nagradili ovaj humani gest i sami se uključili u dve humanitarne akcije Sportom za bolje sutra i Slatkiš za bolji osmeh.

Specijalni gost turnira, na kojem je trijumfovala ekipa BMT Luks iz Zrenjanina, bio je Dejan Nedić, popularni nekadašnji međunarodni fudbalski sudija, a lepo druženje u prepunoj Kristalnoj dvorani, uveličali su uz volontere Crvenog krsta, pripadnici Žandarmerije, koji su promovišući svoje svakodnevne aktivnosti na poslu, izveli nekoliko pokaznih, praktičnih vežbi.

Na turniru je tokom zimskog školskog raspusta i dvadesetak dana koliko se igrao fudbal, učestvovalo više od 90 ekipa u konkurenciji pionira, mlađih i starijih juniora i seniora, sa oko hiljadu fudbalera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista