BEZ GASA ZBOG IZGRADNJE BRZE PRUGE: Subotica će 26. decembra biti bez plavog energenta

J. L.

22. 12. 2022. u 14:06

ZBOG izgradnje brze pruge Budimpešta - Beograd, deonica Novi Sad - Subotica, 26. decembra od šest do najkasnije 24 časa, na teritoriji grada Subotice neće biti isporuke gasa.

БЕЗ ГАСА ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ БРЗЕ ПРУГЕ: Суботица ће 26. децембра бити без плавог енергента

foto: J.L.

Zbog omogućavanja i ubrzavanja daljih radova na izuzetno važnom projektu za našu zemlju, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grad Subotica naložili su investitoru JKP „Suboticagas“ Subotica i izvođaču radova „Graditelj NS“ Novi Sad, da prespoje novi gasovod sa postojećim, na šest lokacija, iako je grejna sezona u toku. Prespajanje će prouzrokovati prekid u isporuci prirodnog gasa tokom celog dana. 

- Zbog ovih radova JKP „Suboticagas“ Subotica neće moći da izvrši obavezu snabdevanja potrošača. O ponovnom uspostavljanju snabdevanja prirodnim gasom, građani će biti obavešteni putem medija - saopštili su u JKP "Subotcagas".

U JKP "Subotička toplana" kažu da će postrojenje preći na alternativni režim grejanja na mazut, te će kod oko deset hiljada korisnika daljinskog grejanja radijatori ipak biti topli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)