PLATO U NOVOM RUHU: Kraljevčani koriste lepo vreme za uređenje javnih površina

G. ĆIROVIĆ

06. 12. 2022. u 10:53

POSLE usvajanja rebalansa gradskog budžeta u lokalnom parlamentu, Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu dobilo je dodatna sredstava za realizaciju nekoliko projekata uređenja javnih površina do kraja 2022.

ПЛАТО У НОВОМ РУХУ: Краљевчани користе лепо време за уређење јавних површина

G.Šljivić

Koristeći povoljne vremenske uslove za ovo doba godine, tako se trenutno obavljaju radovi na uređenju platoa kod spomenika „Otpora i pobede“ u parku kod Železničke stanice.

- Tu je bila veoma loša situacija, a dotrajali i na pojedinim mestima veoma oštećeni plato nije bio ni bezbedan za korišćenje. Planirana je zamena 25 odsto ploča, a ostale će biti presložene kako bi plato dobio izgled kakav i zaslužuje – kaže Marica Mijajlović, direktorka JP za uređivanje građevinskog zemljišta.

G.Šljivić

Plato kod spomenika "Otpora i pobede"

Prema njenim rečima, u sklopu uređenja javnih površina razmatra se i obnova platoa ispred zgrade Gradske uprave u centru Kraljeva koji je, takođe, odavno „odslužio“ svoje.

- Tu se radovi ne mogu obavljati selektivno. Predložićemo da se naredne godine obavi kompletno parterno uređenje Trga Jovana Sarića, odnosno da se ta stavka uvrsti u Program uređenja građevinskog zemljišta – dodaje Mijajlovićka, naglašavajući da će do kraja ove godine u pojedinim delovima centra grada biti obavljena i sanacija drvoreda i zelenih površina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično