ADRIJANI  IZGORELA KUĆA DO TEMELJA: Teško bolesna žena iz Banata ostala bez porodičnog doma (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

05. 12. 2022. u 14:54

TRIDESETOSMOGODIŠNjA Adrijana Bojović iz banatskog sela Torak, pretežno naseljenog življem rumunske nacionalnosti, u petak, 2. decembra, u ranim jutarnjim satima ostala je bez porodičnog doma, kućerka od naboja, u kojem je živela sama.

АДРИЈАНИ  ИЗГОРЕЛА КУЋА ДО ТЕМЕЉА: Тешко болесна жена из Баната остала без породичног дома (ФОТО)

DVD Torak iz Torka

Na sreću, iako slabo pokretna, jer od rođenja ima problem sa kičmom, Adrijana je uz pomoć komšija uspela da napusti kuću, koja je potpuno izgorela, a u njoj i sve Adrijanine lične stvari.

- Probudilo me je neobično pucketanje, pogledala sam u sat i bilo je nešto posle četiri izjutra, uspela sam da telefonom pozovem komšnicu, probudim je i uz pomoć humanih i dobrih ljudi i naravno štaka, bez kojih daleko ne mogu, napustim kuću, koja je bila u plamenu - kaže za "Novosti" Adrijana, koja je za samo nekoliko sati ostala bez krova nad glavom.

Mala porodična kuća od naboja je potpuno uništena u požaru, koji su uspeli da ugase vatrogasci lokalnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz sela Torak.

- Ne mogu ni fotografiju kuće u plamenu da pogledam, strašno mi je, verujte, sve moje je nestalo i izgorelo - kroz plač kaže Adrijana, trenutno smeštena kod prijatelja u selu.

Mada za sada zvaničnih informacija još nema, požar su najverovatnije prouzrokovale stare i dotrajale žice električne instalacije, a Adrijanina kuća je od naboja i vatra je lako i brzo buknula.

- Hvala svima, ako ništa drugo, uverila sam se da ima dobrih ljudi, pružili su mi utočište, uz reči da kod njih mogu da ostanem koliko mi je potrebno, a brojni su se već javili za pomoć - nastavlja Adrijana, koja je uspela da iz nevolje izađe nepovređena i čvrsto rešena da na mestu gde je do petka bila kuća njene porodice, u kojoj je sama živela, jednog dana podigne novi dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili