ODLOŽEN POČETAK GREJNE SEZONE: Tople probe kreću 28. oktobra

Дејан Ристић
Dejan Ristić

17. 10. 2022. u 16:28

NA zahtev Javnog preduzeća "Novi dom" u Vranju, Gradski štab za vanredne situacije doneo je Zaključak da se početak grejne sezone odloži, tako da će grejanje u prostorima koji su povezani na daljinski sistem grejanja ovog preduzeća početi 1. novembra.

ОДЛОЖЕН ПОЧЕТАК ГРЕЈНЕ СЕЗОНЕ: Топле пробе крећу 28. октобра

D. Ristić

Od ove odluke izuzete su škole i vrtići, bolnica, kao i oni koji se zagrevaju preko kotlarnice na biomasu. Takođe, ovo se ne odnosi ni na Vranjsku Banju, gde se za zagrevanje koristi topla voda. 

Javno preduzeće "Novi dom" podnelo je zahtev za odlaganje početka grejne sezone shodno Odluci o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom, kao i preporukama predsednice Vlade Srbije, a na osnovu prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda, koji predviđa da će se do kraja oktobra dnevne temperature kretati do 22 stepana. Štab je takođe doneo Zaključak da tople probe krenu 28. oktobra. 

Zaključci sa današnje sednice Štaba prosleđeni su Gradskom veću po hitnom postupku na razmatranje, a nakon usvajanja, zaključci će biti prosleđeni Skupštini grada na razmatranje i usvajanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji