KONCERT STEFANA MILENKOVIĆA I ZRENJANINSKE FILHARMONIJE: Nastup na trgu u Zrenjaninu pratilo više hiljada ljudi

B. Grujić

12. 08. 2022. u 13:01

KONCERTOM Zrenjaninske filharmonije sa solistom Stefanom Milenkovićem, zvanično je započeo muzički program tradicionalne manifestacije Dani piva, na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu.

КОНЦЕРТ СТЕФАНА МИЛЕНКОВИЋА И ЗРЕЊАНИНСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ: Наступ на тргу у Зрењанину пратило више хиљада људи

Foto: B. G.

Sjajan nastup pratilo je više hiljada ljudi, a među gostima bio je i čuveni operski pevač Bela Mavrak koji je sa Zrenjaninskom filharmonijom na istom mestu, nastupio prošle godine.

- Zaista je divno, ovaj trg je tako živ sa prirodnim kulisama od ljudi u publici i mnogi trebaju da se ugledaju - naglasio je Milenković ističući sjajnu atmosferu, dobru energiju i zabavu u Zrenjaninu.

Uz fantastičan vatromet, na kraju osmog nastupa Zrenjaninske filharmonije na centralnom trgu isped Gradske kuće, muzičari su sa puno emocija pozdravili oduševljenu publiku. 

- Mnogo smo lakše sve organizovali, praktično, iz godine u godinu taj posao nam ide sve bolje, tim je uigran, organizatori već znaju kako da pripreme binu za simfonijski orketar i sve ostalo - istakao je neposredno nakon koncerta Roman Bugar, direktor Zrenjaninske filharmonije, podsećajući na još jedan nastup u nedelju, 14. avgusta na istom mestu sa sjajnom pevačicom Amirom Medunjanin, koja će pevati melodije iz filma Toma, Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist