DRAMA U ČAČKU: Hitna evakuacija zbog curenja gasa u centru grada (FOTO)

V. I.

13. 07. 2022. u 17:38

U MORAVSKOJ ulici ispred broja 10, u blizini centra Čačka, u sredu u popodnevnim satima, prilikom izvođenja građevinskih radova, došlo je do oštećenja glavne gasovodne cevi.

ДРАМА У ЧАЧКУ: Хитна евакуација због цурења гаса у центру града (ФОТО)

Foto: V. I.

Stanovnike ove ulice uznemirio je oštar miris gasa, pa su slučaj odmah prijavili policiji i vatrogascima, koji su izašli na teren i odmah evakuisali nekoliko porodica, koji žive u blizini mesta gde je cev prekinuta. 

U Moravsku ulicu upućena su dva vatrogasna vozila i pet vatrogasaca, koji su zabranili prilaz ovom delu grada. 

- Danima se već u našem komšiluku izvode građevinski radovi. Jedna od mašina je danas, prilikom iskopavanja, probila gasovodnu cev. Odmah smo osetili neprijatan miris, a nedugo potom su nas nekoliko porodica evakuisali iz stanova radi svake sigurnosti – isšričao nam je žitelj Moravske ulice.

Foto: V. I.

Prema našim saznanjima, ekipe na terenu su u kasnim popodnevnim satima zaustavile glavni dovod gasa, i radi se na zameni cevi. Na teren su izašle i ekipe „Srbijagasa“. Stanari su vraćeni u svoje domove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

PREŽIVEO UZ POMOĆ KOCKE Kako je Bjela živeo u Americi - snimatelj otkrio nepoznate detalje: Izvukao nas je