JEFTINO DO UDŽBENIKA: Akcija saveta roditelja OŠ "Svetozar Marković" u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

27. 06. 2022. u 11:17

PRVOG vikenda ovogodišnjeg letnjeg raspusta, Savet roditelja Osnovne škole „Svetozar Marković“ u Kraljevu organizovao je u školskom dvorištu svojevrsnu „berzu“ polovnih udžbenika.

ЈЕФТИНО ДО УЏБЕНИКА: Акција савета родитеља ОШ Светозар Марковић у Краљеву

G.Šljivić

Ovom prilikom roditelji i đaci mogli su da razmenom ili kupovinom kompletiraju udžbenike ili nabave knjigu koja im je potrebna, a slična akcija, kako saznajemo, biće bar još jednom organizovana do početka naredne školske godine.

- Ukupno je prodato, razmenjeno ili poklonjeno oko 100 kompleta knjiga, što ovu akciju čini uspešnom – kaže Goran Gojković iz Saveta roditelja. - Cene udžbenika koji su se prodavali kretale su se oko 350-400 dinara, tako da je komplet za šesti razred, na primer, mogao da se obezbedi za oko 6.000 dinara, što je za desetak hiljada jeftnije od kupovine novih knjiga.

G.Šljivić

Berza udžbenika u dvorištu OŠ"Svetozar Marković" u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)