SVETSKI DAN ŽIVOTNE SREDINE: Čisti se vikend-naselje na Vlasini

J. S.

02. 06. 2022. u 00:23

TURISTIČKA organizacija opštine Surdulica kao upravljač Predela izuzetnih odlika „Vlasina“ svake godine obeležava Svetski dan zaštite životne sredine 5. juna kroz razne aktivnosti, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na brojne ekološke probleme i potrebu očuvanja životne sredine.

СВЕТСКИ ДАН ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ: Чисти се викенд-насеље на Власини

Foto Čuvari Vlasine

Ove godine ovaj značajan datum biće obeležen u nedelju, 5. juna, u saradnji sa učesnicima Naučnoistraživačkog kampa studenata biologije i ekologije "„Josif Pančić“ iz Novog Sada i studentima PMF iz Niša, koji izvode terensku nastavu na Vlasini. Planira se izvođenje akcije čišćenja vikend-naselja na Vlasini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

OSUDA SRBIJE I RUSIJE KAO PREČICA ZA EU: Novosti otkrivaju šta piše u aplikaciji Prištine za dobijanje statusa kandidata