NE RADE SISTEMATSKI PREGLEDI: Obnova Doma zdravlja u Somboru preselila ambulante

J. L.

30. 03. 2022. u 16:08

ZBOG rekonstrukcije centralne zgrade Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ u Mirnoj ulici u Somboru, službe ove zdravstvene ustanove u narednom periodu radiće na novim lokacijama.

НЕ РАДЕ СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ: Обнова Дома здравља у Сомбору преселила амбуланте

foto: J.L.

Zbog selidbe, koja će se obavljati od 4. do 8. aprila, neće se raditi sistematski pregledi, dok će se ostale usluge građanima pružati prema prioritetima hitnosti. Od 11. aprila proces rada bi trebao da bude redovno uspostavljen na novim lokacijama.U zgradi bivšeg ATD-a u ulici Mite Popovića nalaziće se Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece,Služba za zdravstvenu zaštitu školske dece,Laboratorija iSlužba medicine rada.

U zgradi Gerontološkog centra Doma penzionera na Prvomajskom bulevaru biće premeštena Služba za zdravstvenu zaštitu žena, Služba kućne nege i lečenja, Polivalentna patronažna služba, Nutricionista, Služba za prevenciju šećerne bolesti

i stručni saradnici logoped, stomatoped, psiholog.

Kovid ambulanta biće smeštena u prostorije ambulante u Gogama na adresi Dušana Ćubića bb. Ambulanta iz Goga biće premeštena u ambulantu u ulici Hajduk Veljka. Ambulanta dr Vande Peković Drinčić prelazi u ambulantu u Batinskoj ulici, ambulanta dr Svetlane Milićević prelazi u ambulantu u ulici Hajduk Veljka, ambulanta dr Suzane Arnaut prelazi u ambulantu u ulici Kneza Miloša gde će biti i apoteka.

Služba dečije stomatologije biće prema rasporedu razmeštena u stomatološke orddinacije u sklopu OŠ „Ivo Lola Ribar“ i OŠ „Avram Mrazović“

Pravna i ekonomska služba sa direktorijumom biće smeštene u prostorije

Grašalkovićeve palate

Očekuje se da će radovi na rekonstrukciji centralne zgrade trajati od četiri do šest meseci, a iz Doma zdravlja poručuju da će se sve službe truditi da pružanje zdravstvenih usluga prema korisnicima teče neometano i mole sve građane za razumevanje i saradnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!