VELIKI BROJ HAVARIJA NA VODOVODNOJ MREŽI: Bez vode potrošači u desetak ulica

J. S.

23. 03. 2022. u 15:10

POTROŠAČI u preko deset gradskih ulica u Vranju zbog radova na sanaciji havarija od jutros su bez vode saopšteno je jutros iz gradskog Vodovoda, odakle mole potrošače za strpljenje.

ВЕЛИКИ БРОЈ ХАВАРИЈА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ: Без воде потрошачи у десетак улица

Foto: J.S.

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Doktor Kopše, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici do završetka radova. Isti razlog ostavio je bez vode i potrošače u ulici Crnotravskoj. Na sanaciji havarije radiće se i u ulici Kneza Miloša na uglu sa ulicom Zmaj Jove, bez vode će biti potrošači u pomenutim ulicama i ulicama, Narodnog heroja, Filipa Kljajića, Filipa Višnjića, Majora Gavrilovića, Sarajevska i okolne ulice, do završetka radova. Iz gradskog Vodovoda mole potrošače za razumevanje i strpLjenje, jer će radovi će biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Vujovića, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici i ulicama 22. Udarne divizije, Ivana Gorana Kovačića i Masuričkoj do završetka radova.

Preporučujse se korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.  Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavLjene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili