ANGELINA JE IZGUBILA MUŽA I BESPLATNO DAJE PLAC: Prelepo imanje sa dve kuće kod Beograda ustupiće uz dva uslova (FOTO)

Novosti onlajn

15. 03. 2022. u 10:27

USPOMENE na voljenu osobu koje više nema istovremeno su i bolne i lepe. Angelini Guculj Ćosić (47) zato sigurno nije bilo lako da "preseče" i da imanje o kojem je njen suprug doskoro brinuo, ustupi nekom drugom. Nekom ko će nastaviti tu brigu, a zauzvrat tu živeti besplatno.

АНГЕЛИНА ЈЕ ИЗГУБИЛА МУЖА И БЕСПЛАТНО ДАЈЕ ПЛАЦ: Прелепо имање са две куће код Београда уступиће уз два услова (ФОТО)

Printscreen

Angelina je supruga izgubila pre tri meseca, a na prelepom placu u selu Draževac ostali su i psi o kojima neko mora da povede računa.

-  Potreban mi je ljubitelj životinja koji bi voleo da živi na selu - počinje Angelina svoj post, stavljajući do znanja koji je prvi i možda najvažniji uslov za besplatan boravak na njenom prelepom imanju. LJubav prema životinjama.

- Pre nepuna tri meseca mi je preminuo suprug. On je veći deo godine provodio na našem placu u selu Draževac, i brinuo o našim psima koji žive tamo. Ja nisam vozač, zaposlena sam, imam u stanu dosta mačaka i pasa, i zbog toga nisam u mogućnosti da često odlazim u selo. O njima sada brine moja prva komšinica, ali to nije trajno rešenje, jer su psi sami u dvorištu i žele ljudsko društvo - piše ona.

Onaj ko bi se uselio trebalo bi samo da brine o mojim psima, održava dvorište i plaća režije. Ako ima svoje pse, i oni su dobrodošli, napominje ova žena.

Već kada smo je pozvali, zainteresovanih je bilo na pretek.

- Javilo se dosta ljudi. Draževac je blizu Obrenovca i ima dobru povezanost sa Beogradom. Odatle se na posao može ići i lokalnim autobusom i kolima - objašnjava Angelina.

NJoj ni sa emotivne strane još uvek nije lako da posećuje ovaj plac. Uspomene su sveže, kao i bol za nedavno izgubljeni partnerom.

- Za sada prednost dajem ženi koja se prva javila, ima psa i mačku, i trenutno živi kao podstanar plaćajući kiriju, pa bi joj ovo bila sjajna prilika. U dvorištu su dve manje kuće sa kupatilom. Mislim da nije za neku veću porodicu. Ali ko god dođe, sigurno je da će uživati - napominje nam na kraju Angelina.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KO JE TELOHRANITELJ MAKSIM? Senka Zelenskog - od optužbi zbog veze s moćnim oligarhom, do šefa Službe bezbednosti