NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

STIGLI BEBI PAKETI Još jedna vredna donacija kraljevačkom porodilištu

G. ĆIROVIĆ

11. 03. 2022. u 10:37

Još jedna vredna donacija za samo nekoliko dana stigla je u porodilište Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

СТИГЛИ БЕБИ ПАКЕТИ Још једна вредна донација краљевачком породилишту

G.Šljivić

Ovom prilikom „Orion Telekom“ i „Apotekamo“, kao društveno odgovorne kompanije, zajedničkim snagama su donirali bebi pakete sa pelenama i kremama čija je ukupna vrednost oko 1,9 miliona dinara.

- Ovo je samo jedna od akcija koja pokazuje da je veoma važno da se i privatni sektor angažuje u misiji da zajedno stvorimo bolje uslove za sve, a posebno za naše najmlađe – poručili su donatori.

Zahvaljujući se na donaciji, direktor OB „Studenica“ dr Zoran Mrvić je naglasio da je velika sreća kada u teškim situacijama shvatite da imate prijatelje uz čiju podršku se sve nedaće lakše prebrode.

- Spremno dočekujemo naše najmlađe sugrađane, sa nadom da ćemo ove godine iz porodilišta ispratiti više beba nego što je to bio slučaj prošle godine – rekao je dr Mrvić. - Ovo je još jedan primer da naš krug prijatelja svakoga dana postaje sve veći, a ujedno i obaveza da ukazano poverenje i ovoga puta opravdamo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!