ULAGANJE VIŠE OD 11 MILIONA: Vlasotinačka komunalna preduzeća dobijaju novu opremu

I. M.

10. 03. 2022. u 12:32

Javno-komunalna preduzeća „Komunalac“ i „Vodovod“ u Vlasotincu dobiće novu opremu čija je ukupna vrednost 11,3 miliona dinara. Pored ulaganja lokalne samouprava od 3,3 miliona, od države u varoš na Vlasini stiže dodatnih osam miliona.

УЛАГАЊЕ ВИШЕ ОД 11 МИЛИОНА: Власотиначка комунална предузећа добијају нову опрему

Foto: I.M.

Ova sredstva lokalna samouprava dobila je u okviru realizacije projekta unapređenja infrastrukturnih kapaciteta nedovoljno razvijenih opština.

Projekat sprovodi ministar bez portfelja Novica Tončev, a Vlasotince je konkurisalo za svojom inicijativom pod nazivom „Za bolji život Vlasotinca“.

Za „Komunalac“ je predviđena nabavka kamiona za kabasti otpad i dva velika kontejnera, a za „Vodovod“ pumpe za vodu za pomoćni rezervoar „Orašje“, lokator curenja vode, hidraulični agregat i pumpa, uski sekač odnosno sekač za asfalt i drugi alati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)