NA GROBU VENAC OD BELIH RUŽA U OBLIKU SRCA: Najveći fanovi Đorđa Balaševića obeležili godišnjicu njegove smrti

S. B.

19. 02. 2022. u 18:52

GODIŠNjICU smrti legendarnog novosadskog kantautora, Đorđa Balaševića, danas pre podne na Gradskom groblju u Novom Sadu, i pored molbe porodice da se ne obeležava taj datum, obeležili su njegovi najveći obožavaoci.

НА ГРОБУ ВЕНАЦ ОД БЕЛИХ РУЖА У ОБЛИКУ СРЦА: Највећи фанови Ђорђа Балашевића обележили годишњицу његове смрти

foto N.Karlić

Oni su na grob „panonskog mornara“ položili veliki cvetni aranžman u obliku srca, kao i bukete belih ruža i odali pomen paljenjem sveća i pored molbe porodice Balašević da se ne obeležava godišnjica Đoletove smrti.

To je još ranije putem društvenih mreža saopštila Đoletova ćerka, Beba Balašević.

- Obeležavati dan kad je Neko Tvoj otišao sa ovog sveta nije nešto što se ikad praktikovalo u našoj kući. Ne zbog „nedostatka poštovanja“, nego upravo suprotno. Tog Nekog sećaš se svaki dan, srećeš ga u bezbroj malih dnevnih događaja, od ulice kojom ste prolazili, pesmi koje ste komentarisali, sportskom događaju, susretu sa zajedničkim likovima... I ne, nije ti potreban taj datum u godini da bi obeležio svoje sećanje na tog Nekog. Od svih prelepih i predragocenih dana koje provedeš sa tim Nekim, gotovo je uvredljivo obeležavati baš taj dan- napisala je na društvenim mrežama Beba Balašević.

U skladu s tim, obezbeđenje, koje je angažovala porodica, veoma ljubazno je ukazivalo Đoletovim fanovima da snimanje i fotografisanje groba nije dozvoljeno, kao ni ostavljanje plišanih meda, koje su inače donosili na Đoletove koncerte.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!