ZAVEJANI PUTEVI NA PEŠTERU: Uz Postrmac se ne može, ekipe na terenu (FOTO)

N. Kočović

08. 02. 2022. u 12:05

MAGISTRALNI put Novi Pazar – Sjenica zatvoren je za saobraćaj zbog velikih snežnih nanosa kod Postrmca, prilikom uspona na Peštersku visoravan, saznaju "Večernje novosti".

ЗАВЕЈАНИ ПУТЕВИ НА ПЕШТЕРУ: Уз Пострмац се не може, екипе на терену (ФОТО)

Foto: N.Kočović

Ekipe putara su na terenu, ali je čišćenje snega, koji je padao tokom većeg dela noći, otežano zbog jakog vetra koji duva, pa se nanosi veoma brzo stvaraju i na tek očišćenom putu.

Putni pravac Nova Varoš – Sjenica je prohodan, ali se saobraćaj odvija otežano pa je tokom jutra nekoliko vozača ostalo zaglavljeno u snežnim nametima.

Zavejani su i brojni seoski putni pravci na Pešterskoj visoravni, na teritoriji Sjenice.

Predsednik te Opštine Munib Mujagić kaže da su angažovane sve zimske službe i da su putari na najkritičnijim deonicama, ali da se normalizacija situacije može očekivati tek pošto prestane jak vetar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!