NAJAVA BERIĆETNE GODINE: Kraljevčani darovali i prve tri božićne bebe u gradu na Ibru

G. ĆIROVIĆ

11. 01. 2022. u 10:32

OD početka 2022. u porodilištu kraljevačke Opšte bolnice „Studenica“ rodile su se ukupno 23 bebe, 12 devojčica i 11 dečaka, što najavljuje berićetnu godinu u gradu na Ibru.

НАЈАВА БЕРИЋЕТНЕ ГОДИНЕ: Краљевчани даровали и прве три божићне бебе у граду на Ибру

GU u Kraljevu

Kao i lane, i ove godine prve tri bebe rođene na Božić, najradosniji hrišćanski praznik, dobile su poklone od lokalne samouprave, a zbog epidemiološke situacije darove njihovim ponosnim mamama uručila je Andrijana Mitrović Radonjić, glavna sestra Službe ginekologije i akušerstva.

Vaučere od po 15.000 dinara za kupovinu potrepština za bebe u objektima Apoteke Kraljevo na teritoriji grada na Ibru i opština Vrnjačka Banja i Raška, kao i bukete cveća, dobile su Anđela Janjić iz Kovača koja je na Božić rodila sina Aleksandra, Ivana Oreščanin iz Ratine koja je dan kasnije na svet donela kćerkicu Irinu, kao i Kraljevčanka Slađana Kačarević koja je trećeg dana Božića rodila svog prvenca Vasilija.

GU u Kraljevu

Vaučeri i čestitke za božine bebe i njihove mame

Uz čestitke roditeljima, gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić poželeo je Aleksandru, Irini i Vasiliju da uvek budu radost svojim bližnjima kao što su i praznici na koje su rođeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest