NOVOGODIŠNJA BAJKA: Praznična atmosfera u prestonici srpskog turizma

G. ĆIROVIĆ

02. 01. 2022. u 15:25

UZ atraktivan muzički program u okviru kojeg su u večernjim satima nastupila poznata i popularna imena naše estrade, drugi put za redom lokalna samouprava i Turistička organizacija Vrnjačke Banje za meštane i goste prestonice srpskog kontinentalnog turizma priredili su „Vrnjačku novogodišnju bajku“, svojevrstan višednevni bazar.

НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Празнична атмосфера у престоници српског туризма

TO Vrnjačka Banja

Na brojnim punkotovima ovdašnjeg Trga kulture i duž popularne banjske promenade, na praznično uređenim štandovima izloženi su suveniri, proizvodi domaće radinosti, kulinarske đakonije, tradicionalni šumadijski čaj, grejano vino i rakija, a tokom dana nisu izostali ni muzički, kao ni programi za najmlađe.

TO Vrnjačka Banja

Svojevrsni novogodišnji bazar u Vrnjačkoj Banji

A, da je ovo pun pogodak Vrnjčana svedoče i reči posetilaca koji su imali priliku da se okrepe uz neki od domaćih specijaliteta.

- Za vreme Božića ovakve manifestacije su tradicionalne u zemljama zapadne Evrope – kaže jedan od posetilaca. - Lepo je što su organizatori mislili i na svoje najmlađe goste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)