PROVOD ZA SVE UKUSE: Bogat zabavni program u Vrnjačkoj Banji za novogodišnje praznike

G. ĆIROVIĆ

24. 12. 2021. u 12:29

UKOLIKO ne bude nekih promena zbog epidemioloških mera, za novogodišnje praznike u Vrnjačkoj Banji biće upriličen bogat zabavni program kakav i dolikuje renomeu prestonice domaćeg kontinentalnog turizma.

ПРОВОД ЗА СВЕ УКУСЕ: Богат забавни програм у Врњачкој Бањи за новогодишње празнике

Opština Vrnjačka Banja

U okviru takozvane „Vrnjačke bajke“ na Trgu kulture u centru Vrnjačke Banje program će 31. decembra početi već u podne druženjem sa Deda Mrazom, uslediće koncert ovdašnjih rokera „Lokomoušn“ u 20 sati, potom će sat kasnije nastupiti Aleksa Perović, dok će Vrnjčani i njihovi gosti novu, 2022. godinu dočekati sa legendarnom Ribljom čorbom i vatrometom tačno u ponoć.

I prvog dana u novoj godini nastavlja se „Vrnjačka bajka“, a za dobro raspoloženje u večernjim satima pobrinuće se Trubački orkestar Dejana Jevđića i Mira Škorić.

Za nedelju, 2. januar, na istom mestu najavljeni su koncerti hora „Abrašević“, potom lokalnih rok grupa, Akapulko benda i Miroslava Ilića kao zvezde večeri.

- Pripremljen je bogat program bukvalno za sve ukuse koji će trajati tri dana i verujem da će naši meštani, kao i brojni gosti uživati – kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!