POMAŽU DEVOJČICI (3) DA ODE NA OPERACIJU: Osnovci iz Kosovske Mitrovice organizovali humanitarnu akciju “Samo za Anđelijine oči”

D. Z.

17. 12. 2021. u 22:46

UČENIČKI parlament Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Kosovske Mitrovice, organizovao je Novogodišnji bazar, na kojem su posetiocima ponuđeni ručno izrađeni predmeti sa novogodišnjim motivima, a sav prihod od njihove prodaje, namenjen je za lečenje Anđelije Kitanović iz Kosovske Kamenice.

ПОМАЖУ ДЕВОЈЧИЦИ (3) ДА ОДЕ НА ОПЕРАЦИЈУ: Основци из Косовске Митровице организовали хуманитарну акцију “Само за Анђелијине очи”

Foto: Printskrin

Bazar je održan pod nazivom “Samo za Anđelijine oči” jer je devojčici potrebna novčana podrška za odlazak u Belgiju, na operaciju oka.

- Naša deca su kao i uvek i ove godine priredila humanitanru akciju sa namerom da pomognemo maloj Anđeliji Kitanović, staroj tri godine koja ima problema sa vidom i trebalo bi da ode u Belgiju na treću operaciju oka - istakao je Milorad Jovanović, direktor O.Š.”Sveti Sava “ dodajući da je novac za operaciju male Anđelije gotovo prikupljen.

Inače,mladi humanitarci i njihovi učitelji i nastavnici su pozvali svoje sugrađane da se priključe akciji i pomognu porodici Kitanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!