STABILNA SITUACIJA U KRUPNJU: Sutra o ukidanju vanredne situacije

Tanjug

16. 12. 2021. u 16:46

U OPŠTINI Krupanj situacija je, nakon obilnih padavina i problema sa strujom, stabilana i sutra će, najverovatnije biti ukinuta vanredna situacija, izjavio je za Tanjug predsednik opštine Ivan Isailović.

СТАБИЛНА СИТУАЦИЈА У КРУПЊУ: Сутра о укидању ванредне ситуације

Foto: J. I.

On je rekao da svi žitelji opštine Krupanj imaju električnu energiju, u celoj opštini je situacija stabilna, a svi putni pravci prohodni i škole rade.


Dodao je da je sinoć rešen problem struje u opštini, zahvaljujući ekipama Elektrodistribucije, kao i da su sve službe u pripravnosti za najavljene padavine.

- Elekstrodistribucija je sve neaktivne trafoe, kojih je bilo 160, stavila u funkciju, nemamo problema ni sa strujom ni sa putevima - rekao je Isailović.

Isailović je naveo da su u Krupnju danas sve škole počele sa radom i da će najverovatnije, kaže, sutra na sednici Štaba biti ukinuti vanredna situacija.

- Sačekaćemo da vidimo kakve će biti padavine sutra i verujem da ćemo na sednici Štaba ukinuti vanrednu situaciju - rekao je on.

Naveo je da je zbog velikih količina padavina na terenu bilo ukupno 10 teških mašina za čišćenje snega, i do sutra će biti očišćeni još neki delovi opštine.

- Još sutra treba da završimo sa čišćenjem dva ruba, koja se nalaze na preko 900 metara nadmorske visine i time smo sve završili - kazao je Isailović.

BONUS VIDEO: MAGLA SE SPUSTILA NA SRBIJU: Smanjena vidljivost na putevima, žuti meteoalarm na snazi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!