MEĐUNARODNA AKCIJA U LESKOVCU I LEBANU: Zadržana trojica vozača zbog alkohola i psihoaktivnih supstanci

I. M.

08. 12. 2021. u 15:02

Policija je u Leskovcu i Lebanu zadržala trojicu vozača – dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je bio za volanom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

МЕЂУНАРОДНА АКЦИЈА У ЛЕСКОВЦУ И ЛЕБАНУ: Задржана тројица возача због алкохола и психоактивних супстанци

Foto: I. Mitić

Oni su zadržani u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja radi otkrivanja ovakvih prekršaja.

U okolini Lebana iz saobraćaja je isključen vozač „juga“, star 44 godine, koji je vozio sa 2,39 promila alkohola u organizmu, dok je u centru grada zaustavljen šezdesetosmogodišnji vozač „astre“ koji je u organizmu imao 1,24 promila alkohola.

Zadržan je dvadesetšestogodišnji vozač „megana“ koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina