SVE IZGUBILI U POŽARU: Potresne slike u kući samohranog oca troje dece iz Krive reke, porodici Dubovac potrebna pomoć (FOTO)

S. BABOVIĆ

17. 11. 2021. u 20:10

U POŽARU koji je izbio u nedelju u selu Kriva reka kod Brusa, porodica Marka Dubovca, samohranog oca troje dece izgubila je sve!

СВЕ ИЗГУБИЛИ У ПОЖАРУ: Потресне слике у кући самохраног оца троје деце из Криве реке, породици Дубовац потребна помоћ (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Prema svedočenjima iz ovog sela, iako povređenih, na sreću, nije bilo, pričinjena materijalna šteta na porodičnoj kući je nepovratna.

Brus su podigli na noge da pomognu, porodice Pršić i Minić i drugi ljudi dobrog srca kopaoničkog kraja. Otvoreni su žiro računi za pomoć porodici, čiji je domaćin u vatri izgubio čak i ličnu kartu. Za sada je obezbeđen privremeni smeštaj za porodicu, čiji su najmlađi članovi, dečica S.D. (13), M.D. (11) i M.D. (8), odlični đaci osmog, petog i trećeg razreda osnovne škole i to sa svim peticama!
-Dragi prijatelji, sada je na nas red da zaradimo petice iz humanosti, da pomognemo- objavljuje neumorni pisac i novinar Goran Minić iz Brusa, koji je obišao porodicu, apelujući na sve dobre ljude da se priključe humanitarnim naporima. - Dve devojčice i dečak ostali su bez neophodne odeće, izgorele su školske knjige, dečiji laptop, ostali su bez krova nad glavom. Ajmo u akciju i budimo ljudi!
Brusjani putem društvenih mreža nabavljaju i obuću za decu.
-Za dečaka broj 36,z a devojčice 37 i 39 - apeluje u brojnim objavama Staniša Prišić, koji nesebično pomaže porodicu. - Svi koji žele da pomognu porodici Dubovac, mogu da odnesu odeću, obuću, sredstva za higijenu, pokrivače, šerpe, lonce..sve ovo mogu odneti u Crveni krst Brus.
Otvoreni su dinarski i dva devizna računa. Svaka donacija je važna i svaka uplata može da pomogne da otac sa troje dece zimu ne dočeka na planini bez krova nad glavom!
 


 


 

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna