"NAJGORI GRADONAČELNIK TRAŽI SMENU NAJBOLJEG": Novosadski naprednjaci odgovorili Bori Novakoviću i njegovoj peticiji

Novosti online

12. 11. 2021. u 17:49

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu danas se oglasio zbog prikupljanja potpisa za smenu Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada.

НАЈГОРИ ГРАДОНАЧЕЛНИК ТРАЖИ СМЕНУ НАЈБОЉЕГ: Новосадски напредњаци одговорили Бори Новаковићу и његовој петицији

Foto: Instagram

- Kada jedan dokazani kriminalac, poput Bore Novakovića, sa grupom mafijaša prikuplja potpise za smenu najboljeg gradonačelnika u istoriji Novog Sada, to je najbolji dokaz da taj čija se smena traži, odlično obavlja svoj posao. Da inicijativa potiče od neke ugledne grupe građana, sa moralnim i profesionalnim kredibilitetom, za GO SNS i gradonačelnika to bi bilo zabrinjavajuće. Peticija koju pokreće GO NS na čelu sa Borom Soluncem nas u Srpskoj naprednoj stranci samo će podstaći da još brže jače i bolje radimo u interesu Novog Sada i Novosađana - piše u saopštenju.

Iz GO SNS navode da je Novaković izgubljen u vremenu i prostoru sa gubitkom vlasti i privilegija, i da to najbolje dokazuje tvrdnja u pamfletu koji deli svojim istomišljenicima - da se Miloš Vučević osam godina nalazi na mestu gradonačelnika.

- Velika greška! Miloš Vučević već devet godina vodi Srpsku Atinu u trećem mandatu, sa gotovo izvesnim šansama da ostane najuspešniji gradonačelnik u istoriji Novog Sada.  Nova bolnica, obnova zdravstvenih ustanova, nove škole, besplatni vrtići, subvencije za mališane, nezapamćen rast broja zaposlenih, privlačenje domaćih i stranih investitora, novi park posle nekoliko decenija, zalivni sistemi , titule Evropske prestonice omladine i kulture, obnovljeni kilometri vodovodnih, kanalizacionih i toplovodnih mreža, uređenje Gradića u Petrovaradinu - ističu novosadski naprednjaci.

Oni pitaju Novakovića da li je to malo, ili je potrebno da nastave da nabrajaju.

- GO SNS iskreno veruje da Narodna stranka nadležnim organima uredno prijavila postavljanje štanda za prikupljanje potpisa. Besciljne šetnje, koje su se završile razbijanjem Gradske kuće, nisu. Demoliranje prostorija MO SNS , napad na službeni lice, glasanje iz Soluna i krađu prilikom izgradnje Bulevara Evrope ovog puta ćemo preskočiti. Na kraju, GO SNS podseća Boru Solunca i njegove sledbenike da, s obzirom na to da nemaju odbornike jer nisu smeli da izađu na izbore, spisak potpisnika inicijative za smenu gradonačelnika ostave u Pisarnici Skupštine grada. Odbornici Srpske napredne stranke i gradonačelnik peticiju s nestrpljenjem očekuju - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)